OXYGEN JET

OXYGEN JET

Savremeni način života koji podrazumeva štetne uticaje spoljne sredine poput zagađenja, sate provedene u zatvorenim prostorijama i stres, vidno utiče na našu kožu. Posledice su prevremeno starenje kože, dehidriranost, umoran i beživotan izgled kože….

Ukoliko želite da svojoj koži pružite adekvatnu podršku da bi ostala lepa i zdrava i pratila vaš životni tempo, vreme je za Oxygen Jet. Ovaj savremeni koncept nege kože podrazumeva hranjenje kože 100% čistim kiseonikom  koji utiče na metabolizam ćelija, ćelijski rast i reprodukciju ćelija kože.
Tretmani lica medicinskim kiseonikom i infuzijom kiseonika.
Snaga potpune integracije kiseonika za svežu, podmlađenu i laku kožu koja ponovo diše!

Napredni princip delovanja pritiska koji koristi kiseonik iz vazduha i pretvara ga u sterilni medicinski kiseonik visoke koncentracije, uz istovremeni unos aktivnih supstanci duboko u kožu.

Kiseonik je tretman koji zateže i osvežava, stimuliše ćelijsku respiraciju, povećava čvrstinu i elastičnost kože i daje efekat veće kompaktnosti i živosti. Smanjuje iritacije, deluje na strije i ožiljke, poboljšava balans kože i hidriranost, otvara pore i odlično deluje protiv upala i bakterija. Tretman je neinvazivan i nema sporednih efekata. Specijalna tehnologija omogućava izvođenje ovog tretmana putem izolovanja kiseonika od ostalih gasova i atmosfere radi poboljšanja ovog efekta.

Tretman počinje detaljnim čišćenjem lica kojim se uklanjaju i najsitnije nečistoće, ali i ostaci šminke. Zatim se uz upotrebu sistema,  koji pod visokim pritiskom pretvara medicinski kiseonik u vodene kapi veličine od 5 do 100 mikrona, ka koži usmerava stopostotni medicinski kiseonik. Na taj način otvaraju se pore i postiže nežna mikrodermoabrazija.

Na koži dolazi do blage eksfolijacije (pilinga, ljuštenja kože), stimuliše se cirkulacija i podstiče limfna drenaža. Čist kiseonik prodire u dublje slojeve kože, oporavljajući svaku ćeliju i podstičući sintezu kolagena, što rezultuje podmlađivanjem kože. Nakon tretmana koža je vidno osvežena, bez tragova sivila i umora, dok je ten blistav i sjajan.

 • Kiseonik pilingom se postiže i ublažavanje sitnih bora i pigmentnih fleka na licu i podmlađivanje kože, a mi smo se uverili da daje i izuzetne rezultate u lečenju akni.
 • TEČNI KISEONIK
  • Stimulacijom ćelijskog metabolizma , kroz prethodno vezivanje, prenos i oslobađanje atmosferskog kiseonika, stvara se oksigenacija, poboljšava mikrocirkulacija i kao rezultat dobija detoksikacija organizma (vezivanjem i uklanjanjem ugljen dioksida).
  • Primenom razređenog vazduha postiže se aktivacija cirkulacije i ishrane kože, poboljšanje kvaliteta kože i vezivnog tkiva.
  • Pretvaranjem kiseonika iz vazduha u sterilni kiseonik postiže se intenzivna oksigenacija i detoksikacija ćelija kože. Postepeno se postiče metabolizam ćelija i jačaju sve fiziološke funkcije kože, što za rezultat ima poboljšanje opšteg funkcionisanja, strukture i izgleda kože.
 • BIOELEKTRIČNA STIMULACIJA
  Mikrostruje se dovode do nivoa ćelija čime se povećavaju signali ćelijske komunikacije.
  Rezultat je regeneracija i podmlađivanje kože, potkožnog tkiva i mišića.
 • Pretvaranjem kiseonika iz vazduha u sterilni kiseonik, podstiče se intenzivna oksigenacija kože
 • Unos kiseonika zajedno sa aktivnim materijama u kožu (hijaluronska kiselina, vitamini, serumi) u najdublje slojeve kože čime se snažno ubrzava sinteza kolagena
 • Bioelektrična terapija- mikrostruje se dovode do nivoa ćelija čime se povećavaju signali ćelijske komunikacije. Rezultat je regeneracija i podmlađivanje kože, potkožnog tkiva i mišića.
 • Najzdraviji i najprirodniji tretman za lice
 • Tehnologija kiseonika odmah nakon nanošenja povećava količinu atmosferskog kiseonika u koži.
 • Kiseonik okrepljuje mikrocirkulaciju kože.
 • Efekat druge kože
  • Nakon nege koža je preporođena (ružičasta, odmorna i vidno podmlađena).
  • Koža nakon tretmana je osvežena i podmlađena. Ovaj tretman daje vam sjaj kao da ste se vratili sa dugog odmora na planini. Odmorna, nahranjena, hidrira i sjajna.

Idealno bi bilo uraditi seriju od 4-6 tretmana sa razmakom od 7-10 dana, ali i ako uradite  samo jedan tretman, lice zaista zablista! Rezultat se odmah vidi. Broj tretmana zavisi od stanja vaše kože kao i željenih rezultata. Tretmani se mogu izvoditi jednom nedeljno ili jednom mesečno u dogovoru sa našim lekarom specijalistom tokom dermatološkog pregleda.

Tretman traje 60 minuta.
Tretman kiseonikom je potpuno bezbolan i nakon njega možete nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima.

Tretman kiseonikom možemo primeniti na lice, vrat i dekolte.

Kiseonik piling preporučuje se svim tipovima kože, jer nema neželjenih efekata čak ni kod preosetljive kože. Potpuno je bezbedan pa ga mogu raditi čak i trudnice. Posebno se preporučuje pušačima, kao i onima koji zbog posla mnogo vremena provode u zatvorenim prostorijama. Ovaj tretman se može kombinovati sa svim tretmanima za lice i podmlađivanje.