BLACK DIAMOND QUEEN

TRETMAN LICA „BLACK DIAMOND QUEEN”

Tretman lica  BLACK DIAMOND QUEEN – carbon peel daje porcelanski ten! Laserski tretman lica u kombinaciji sa pripodnim karbon losionom za poboljšanje sjaja i glatkoće kože. Tretmanom se smanjuju proširene pore koje proističu iz spoljašnjeg sloja kože (stratum corneum).

Ovaj tretman je jedan od najnaprednijih laserskih tretmana za podmlađivanje kojim se smanjuju bore, sužavaju pore, smanjuje lučenje masnoća, uklanjanje mitesera… Najsavremeniji QS-ND Yag laser isporučuje impulse svetlosti visokog inteziteta sa maksimalnim uspesima za uklanjanje nepravilnosti na koži.

Tretman “BLACK DIAMOND QUEEN” je popularan širom sveta, a nedavno je ušao u prvih deset najboljih  tretmana za podmlađivanje u Los Angeles-u. Tretman je namenjen ženama i muškarcima, svakom životnom dobu i svakom tipu kože.

  • Smanjuje bore
  • Sužava proširene pore
  • Smanjuje akne i ožiljke
  • Uklanja izumrle ćelije iz površinskog sloja epiderma
  • Stimuliše rast kolagena i elastina
  • Ubrzava mikrocirkulaciju kože
  • Poboljšava teksturu kože lica
  • Vraća sjaj i glatkoću kože lica

Ne, tretman je neinvazivna i nežna metoda. Većina ljudi opisuje da osećaju toplotu koja je prijatna i podnošljiva. Osećaj blage toplote i čujan zvuk pucketanja u trenutku dok laser uklanja čestice sa površine kože je sve što možete očekivati.

Na lice nanosimo specijalan pripodni karbon losion sa česticama srebra na celo lice i  ostavlja se da se suši oko 15 minuta. Prirodni ugalj iz karbon losiona brzo upije višak masnoće, toksine, nečistoće i mrtve ćelije kože iz pora, privlačeći ih na površinu. Zatim, Q-Switch ND Yag laserom se  ugljenikove čestice putem laserske svetlosti apsorbuju u kožu. Uzimajući u obzir da se laserski zraci “kreću” preko kože dobija se i piling kože. Osećaj blage toplote i čujan zvuk pucketanja u trenutku dok laser uklanja čestice sa površine kože, je sve što možete očekivati. Termički efekat laserskog snopa stimuliše obnovu kolagena i elastina, ubrzavajući mikrocirkulaciju, tako da dobijamo efekat podmladjivanja vrlo brzo. Tretman je komforan i tokom tretmana se oseća blaga toplota.

Procedura traje oko 45 minuta. Primetna je razlika i nakon jednog tretmana ali maksimalan efekat se postiže u seriji od 5 do 7 tretmana. Pauza izmedju tretmana trebala bi da bude izmedju 7 i 10 dana.

Nakon tretmana nema crvenila ni vremena potrebnog za oporavak, tako da se odmah možete vratiti svojim obavezama. Preporučuje se 1 tretman mesečno za čišćenje kože i održavanje njenog blistavog sjaja.
Nakon tretmana koža nije iritirana, već je hidrirana i nahranjena, te ne zahteva dodatnu negu.Posle tretmana se možete šminkati, bez ikakvih posledica na efekat tretmana. Potrebno je izbegavati izlaganje suncu narednih 48 sati nakon tretmana i zaštititi kožu kremama sa visokim zaštitnim faktorom.