TRETMAN LICA ZLATOM

TRETMAN LICA ZLATOM

Tretman predstavlja vrhunski LUKSUZNI antiage tretman kojim ćete osetiti sve blagodeti čistoga zlata na svojoj koži. Ovaj luksuzni antiage tretman se veoma uspešno bori sa već postojećim borama ali ujedno sprečava nastanak novih, čime koža lica postaje zdravija, zategnutija, bez bora, podmlađena.

Zlato se koristi još od vremena imperijalne Kine kada se njime ljudima vraćala izgubljena energija i lečile različite bolesti, pa sve do danas kada je nezaobilazan sastojak mnogih krema i preparata za kožu. Tretman lica listićima zlata namenjen je osobama koje veruju u snagu zlata i njegov snažni revitalizirajući anti age učinak.

Ovaj tretman lica je je pogadan za sve tipove kože, a radi se samostalno ili u u kombinaciji sa drugim metodama u zavisnosti od problema i potreba same kože.

Tretman čistim zlatom predstavlja luksuzni tretman, pa je samim tim veoma prijatan i opuštajući. Koža lice se adekvatno pripremi za tretman, kako bi se na nju nanelo čisto zlato.
Na pripremljenu kožu se potom aplikuje zlato u listićima. To se čini veoma nežno i pažljivo kako se čestice zlata ne bi oštetile i kako bismo u potpunosti lice prekrili česticama čistoga zlata. Pažljivo naneto zlato se ostavi da, dok čestice zlata prodiru u sve pore, koža lica oseti sve njegove blagodeti opusti se i regeneriše.
Čisto zlato se ne uklanja sa kože lica, već se masažom utrljava u kožu.

Nakon tretmana čistim zlatom koža lica je revitalizovana, a vi ćete se osećati sjajno i izgledati podmlađeno.

Tretman čistim zlatom kožu lica veoma uspešno revitalizuje i čini da ona izgleda zategnuto, podmlađeno, bez bora, da sija. Zlato će podstaći stimulaciju kolagena i tako koži dati blistav, zategnut, ishranjen izgled i baršunast sjaj.

Zlato na kožu ima:

  1.  Antibakterijsko svojstvo
  2.  Antiinflamatorno dejstvo – bori se protiv UV oštećenja, ublažava sunčane fleke
  3.  Usporava trošenje kolagena i elastina
  4.  Stimuliše rast ćelija na bazalnom nivou (rezultat zategnuta koža)
  5.  Pomaže transport kiseonika u koži
  6.  Stimuliše limfnu drenažu i cirkulaciju krvi

Tretman traje sat vremena.