MULTIPOLARNI RADIOTALASNI LIFTING

MULTIPOLARNI RADIOTALASNI LIFTING

Ovaj holivudski “bum” tretman, dao je do sada najbolje nehirurško rešenje za zatezanje i lifting lica,vrata i dekoltea.
Ovo je savršen tretman za one koji bi da se podmlade i podignu donji deo lica, a ne žele invazivne metode i nisu pristalice povećanja volumena na licu.
Podjednako je popularan i efikasan kod žena i muškaraca.
Na licu ima veliki broj mišića koji zbog neaktivnosti počinju da se opuštaju. To dovodi do gubitka misicnog tonusa i opuštene kože, što je ujedno i problem sa koji se susreće većina žena. Tad nastupa elektrostimulacija mišića i to upravo kroz ovaj tretman “magični stapić” za podizanje tonusa i zatezanje kože.
Multipolarni radiotalasni lifting je bezbolan, neinvanzivan tretman, u kome bez prisustva bilo kakvog dopunskog hemijskog preparata, aparatom stimulišemo umornu i opuštenu kožu i mišiće lica. Pored pozitivnih efekata na kvalitet kože lica, koja trenutno dobije novi sjaj, to je i jedina metoda koja mimičnim mišićima može vratiti izgubljeni tonus.
Multipolarnim radiotalasnim liftingom se postiže optimalan rezultat kako u tretmanima podmlađivanja, tako i u tretmanima prevencije opuštanja kože i mišića lica. Dakle, ako ste se pitali kako da brzo sa svog lica za 40 minuta izbrišete nekoliko godina, Multipolarni radiotalasni lifting je rešenje za Vas. Od trenutka kada se uoče prvi znakovi starenja i opuštanja kože, ovaj tretman postaje tretman za sve generacije.
Tretman se izvodi samostalno ili se kombinuje sa drugim antiaging tretmanima.

Radiotalasi pojačavaju sintezu kolagena i elastina koji su neophodni da bi koža bila čvrsta i hidrantna. Putem radiotalasa utičemo na zagrevanje tkiva što uzrokuje kontrakciju kolagenih vlakana i podstiče stvaranje kolagena i elastina, a samim tim zatežemo kožu i postepeno se gubi njena opuštenost, dolazi do izražaja podmlađen izgled, a koža izgleda sveže. Radiotalasni lifting čini da koža postane baršunasta, glatka, elastičnija, vlažnija, a efekat je vidljiv već posle prvog tretmana., a ima za cilj kontrakciju mišića lica, zatezanje kože i podizanje tonusa. Ovo su biološke i potpuno bezbedne struje koje pored toga, što vežbaju mišiće lica, stimulišu stvaranje kolaga i na taj način imaju potpun lifting efekat. Ublažavaju postojeće bore, smanjuju stvaranje novih bora i podižu tonus mišića lica. Tretman vrši limfnu drenažu, pokreće proizvodnju kogena i stimuliše rad mišića i na taj način lice dobija potpuni efekat zatezanja.

Na kožu se nanosi gel i preko sonde se radiotalasi usmeravaju u sloj kože u kome se nalaze fibroblasti i kolagena vlakna, tretman je potpuno bezbolan, a oseća se samo blaga toplota.

 • Mimičnih bora,
 • Bora na vratu i dekolteu,
 • Kesica oko očiju i opuštenih kapaka,
 • Izraženih bora na čelu,
 • Bora oko usta
 • Radiotalasni lifting može biti dobra alternativa botoksu. Tretman može da se primenjuje i kod osoba koje imaju urađen botoks i hijaluronske filere.
 • Podmlađivanje kože
 • Duboka hidratacija kože
 • Redukcija bora
 • Zatezanje kože i lifting
 • Ubrzavanje mikrocirkulacije

Tretman traje od 30-60 minuta u zavisnosti koja se regija radi. Lifting lica radiotalasima usklađuje se sa potrebama svakog klijenta ponaosob prema specifičnostima njegovih estetskih potreba i želja. Preporučeno je da se tretman radi u seriji od 5 ponavljanja u razmaku od 7 dana. Tretman lica radiotalasima nije bolan, tokom tretmana se oseća prijatna toplota. Tretman ne oštečuje intregritet kože i klijent se nakon njega normalno vraća svakodnevnim aktivnostima.

Tretmani se najčešće rade na licu, vratu i dekolteu, mada se mogu raditi i nadlaktice, natkolenice. Svi delovi tela gde je koža opuštena, tj. gde gubi tonus.

Trudnice i osobe koje imaju pejsmejker, kao i osobe koje imaju neku sistemsku bolest vezivnog tkiva.