SIGNATURE HOOLYWOOD HYDRAFACIAL

SIGNATURE HOOLYWOOD HYDRAFACIAL TRETMAN

Čišćenje lica delotvornim HydraFacial tretmanom za lice. Uživajte u blistavoj i zdravoj koži lica na najefikasniji, moderan i bezbolan način. Holivud HydraFacial tretman odmah doprinosi nezi lica.

Ovaj tretman čišćenja lica ne zahteva nikakvo vreme za oporavak od tretmana, daje momentalne rezultate, dok istovremeno dubinski čisti, podmlađuje, beli i dubinski neguje lice, kombinujući 4 tretmana u 1.

Holivud Hydrafacial je neinvazivni tretman čišćenja lica u više koraka, koji kombinuje prednosti hidrodermoabrazije, hemijskog pilinga, ekstrakcije sebuma, hidratacije i antioksidativne zaštite.

Tretman se često koristi u savremenoj medicini koristeći dejstvo antioksidanata, vitamina i hijaluronske kiseline, koji uspevaju da poboljšaju izgled bora, čiste začepljene pore i obnavljaju ravnotežu kod masne kože ili tipova kože koji stvaraju akne.

Objavljene kliničke studije najboljih američkih lekara dokazale su da HydraFacial deluje bolje od bilo kog drugog tretmana podmlađivanja kože. Korišćenjem 10  u 1 sistema Vortex tehnologije obezbeđuje se temeljito čišćenje, piling, korekcija nepravilnosti na koži, duboka hidratacija i podmlađivanje kože, kao i uklanjanje bora.

Holivud HydraFacial je pogodan za sve tipove kože, pruža neinvazivan tretman i privremeno čišćenje pora zajedno sa odgovarajućom kombinacijom seruma. Korišćenjem najnaprednije tehnologije nededuktivnog uređaja bez lasera iz oblasti modern dermatologije, postižu se momentalni rezultati koji traju, pružajući koži željeno zdravlje i sjaj.

Kome je namenjen HydraFacial?
Holivud HydraFacial namenjena je i muškarcima i ženama svih uzrasta i tipova kože. Može se koristiti čak i za mlađe uzraste (tj. tinejdžere), ukoliko lekar smatra da je to potrebno za određenu vrstu kože. Tretman se može primenjivati tokom cele godine i ne zahteva vreme za oporavak.

 Zbog činjenice da se tretman može primeniti bukvalno u poslednjim trenucima pre nekog važnog pojavljivanja i bez ikakve potrebe za bilo kakvim vremenom oporavka, mnoge poznate ličnosti ga koriste kako bi pružili svom licu prijatno iskustvo podmlađivanja i čišćenja, koje koži pruža duboku hidrataciju i daje dubok sjaj pred neko važno pojavljivanje.

Vredi napomenuti da se Holivud Hydrafacial tretman lica uvek može kombinovati sa širokim spektrom drugih tretmana (npr. Tretman protiv starenja, hijaluronska kiselina, mezoterapija i drugi tretmani), kao i da im prethodi kao preferirani tretman.

Tretman je podeljen u 4 osnovne faze:

Tokom ove faze započinjemo sa površinskim čišćenjem. Nastavljamo uklanjanjem mrtvih ćelija kože sa epidermisa, dok je pripremamo za sledeće faze.

Ubrizgavamo epidermis rastvorom glikolne i salicilne kiseline koja ima sposobnost da izbeljuje i zaglađuje kožu, kao i da uklanja prljavštinu i ostatke kože kod pora.

Korišćenjem nekih posebnih glava koje primenjuju negativni pritisak i istovremeno ubrizgavaju vodu, uspevamo da dubinski očistimo kožu, uklanjajući sebum iz pora kože, kao i mrtve ćelije kože.

Pripremajući epidermis za završnu fazu, ubrizgavamo serum obogaćen hijaluronskom kiselinom, antioksidantima i peptidima koji pružaju visokokvalitetnu hidrataciju i antioksidativnu zaštitu.

Koje su prednosti Holivud HydraFacial tretmana?
Holivud Hydrafacial pruža neke značajne prednosti za kožu, koje se mogu uočiti odmah i bez ikakvih neprijatnosti.

Najvažnije prednosti čine:

  • Piling,
  • Duboka hidratacija i podmlađivanje kože, sa momentalnim rezultatima,
  • Elastičnost kože,
  • Poboljšanje boje kože i protoka krvi ka njenoj površini,
  • Izražene bore se prikrivaju bez potrebe za bilo čim drugim,
  • Korekcija nedostataka na koži poput tamnih fleka, ožiljaka i mnogo više.
  • Holivud HydraFacial tretman se takođe može primeniti i na predelu leđa. Duboko čisti pore kože, ispira prekomernu masnoću, istovremeno pružajući duboku hidrataciju. Idealno je za korišćenje nakon izlaganja suncu kao pomoć u rekonstrukciji tkiva kože lica.

Svi koji probaju Holivud HydraFacial odmah postaju istinski vernici u njene moći i svrstavaju je među najbolje, najmodernije i najefikasnije neinvazivne tretmane lica, čiji rezultati su vidljivi momentalno nakon tretmana!