HOLLYWOOD HYDRAFACIAL

Hollywood Hydrafacial 10/1

Očisti kožu i zablistaj kao na crvenom tepihu. 
Holivud i crveni tepih su oduvek bili sinonimi za glamur. Osim besprekornih toaleta i frizura, poznate lepotice se uvek mogu pohvaliti i svojim besprekornim licem. Način na koji to postižu znatno doprinosi ekskluzivnosti njihovog izgleda.
Poznate ličnosti širom sveta, kao što su Madona ili Kim Kardašijan, priznale su da su za njihov savršen izgled zaslužni određeni tretmani. Taj način je dugo bio tajna ili je bar delovao nedostižno. Sve do sada.Negde u svetu na svakih 15 sekundi uradi se po jedan Hydrafacial tretman, a tokom prošle godine čak 2 miliona tretmana zakazano je samo u SAD. Tretman obožavaju sestre Kardashian, gotovo sve holivudske glumice, a čak ni Hilary Clinton nije odolela ovom trendu.

Mi zapravo nismo ni svesni da  se na površini kože nakuplja jedan orožali sloj mrtvih ćelija, pore su zapušene i aktivne materije iz preparata za kućnu negu uopšte ne mogu da prodru u kožu i tamo odrade posao kome su namenjene.
Taj sloj je kao neki oklop koji istini za volju temeljno čistimo kod kuće i nakon toga na njega nanosimo hranljive kreme. Međutim efekat izostaje. Zapravo slabo šta prodire do pora i dalje u dublje slojeve kože. Na površini našeg lica vrata i dekoltea nalazi se sloj koji treba odstraniti. Iz pora treba isisati sebum, nečistoće i mitisere. Tek nakon toga zdrava koža je spremna i prohodna da u sebe primi sve aktivne materije iz sredstava za negu.

Hollywood Hydrafacial je najnovija, potpuno neinvazivna procedura regeneracije i rejuvenacije kože, koja zahvaljujući svojoj jedinstvenoj tehnologiji kombinaciji 10 u 1 kombinuje hidradermoabraziju, hemijski piling, automatizovanu, bezbolnu komedoekspresiju i hidrataciju kože. Zahvaljujući modernoj tehnologiji u procesu dubinskog čišćenja kože i pražnjenja pora nema manuelnog vađenja “mitisera“ (komedoekspresija). Hoolywood Hydrafacial ne podrazumeva samo unapređivanje izgleda i teksture kože već poboljšava kvalitet kože u celini.
Blag i umirujući tretman pruža koži dugoročno zdravlje i prilagodljiv je specifičnim potrebama svih vrsta kože. Ovi tretmani predstavljaju proboj u estetskoj tehnologiji, a ono što ih izdvaja od drugih postupaka obnavljanja kože je sposobnost tretmana da hidrira kožu.
Holivud Hydrafacial tretmani za obnavljanje kože temeljno poboljšavaju kožu koristeći patentiranu Vortex tehnologiju za istovremeno čišćenje, piling, ekstrakciju i hidrataciju. Tretmani spajaju umirujuće i okrepljujuće terapije sa naprednom tehnologijom kako bi se postigli momentalni i trajni rezultati.

HydraFacial tretmani su nastali od mikrodermabrazije, starijeg srodnog tretmana, koji je nehirurški postupak uklanjanja spoljnog sloja kože pomoću protoka mikrokristala preko površine kože. Međutim, Hollywood Hydrafacial tretmani ne koriste kristale u procesu pilinga, već specijalno oblikovani spiralni vrh koji vrši piling i uklanja nečistoće uz nanošenje različitih seruma – boostera koji pročišćavaju, hidriraju i snabdevaju kožu antioksidansima tokom procesa tretmana, a nakon toga koža se izlaže plavom i crvenom LED svetlošću koja podmlađuje kožu.

Glavna uloga boostera je dodatno personalizirati vaše HydraFacial iskustvo. Reč je o bogatim aktivnim sastojcima koji zbog svojih malih molekula imaju mogućnost prodreti u najdublje slojeve kože i doneti im veće koncentracije aktivnih sastojaka. Zbog toga su idealni za ciljanje specifičnih problematika kože.

Tri različita Hollywood HydraFacial tretmana predstavljaju najpopularnije tretmane na svetu zbog toga što su neinvazivni i izvode se za 30-60 minuta, bez ikakvog bola ili nelagodnosti.

Procedura

  1. Pre započinjanja tretmana, detaljno se procenjuje trenutno stanje kože
  2. Tretirana regija (najčešće lice, vrat, dekolte), se čisti od šminke i ostalih površinskih nečistoća
  3. Prvi korak hydrafacial tretmana je čišćenje i piling: tokom ovog koraka sa kože se temeljito skidaju sve istrošene epitelne ćelije i nečistoće koje se nalaze dublje u koži i koje je nemoguće očistiti uobičajenim preparatima za čišćenje i umivanje kože. Nakon ovog koraka koža se lepo opušta i ovako čista i omekšana. Eksfolijacija je proces odstranjivanja mrtvih stanica kože nakon kojeg koža postaje glatka i sjajna te bolje upija aktivne sastojke iz proizvoda kojima se njeguje.  Dugoročan rezultat eksfolijacije je pojačana proizvodnja kolagena.  Koža je spremna za sledeći korak:
  4. Ekstrakcija i hidratacija – tokom ove etape hydrafacial tretmana dešava se atraumatska ekstrakcija dubokih mitisera(pogotovo važna za tzv. T Zonu), dok se istovremeno, putem specijalno dizajniranog nastavka koža hidrira rastvorom koji kontinuirano teče kroz hydrafacial sondu. Ovako dubinski očišćena i hidrirana koža, spremna je za sledeći korak:
  5. Infuzija hranljivim materijama i zaštita, kao završni korak ovog efektnog tretmana deluju tako da je koža odmah nakon tretmana sveža i blistava, a rezultat je kako vreme prolazi sve bolji i bolji.
    Nanošenje i zaštita kože personaliziranim serumima kojima se ciljano tretiraju specifične problematike kože poput manjka hidratacije, pojačane hiperpigmentacije, pojave prvih znakova starenja i slicno u najkraćem roku postizemo maksimalni efekt.
  6. LED stimulacija, čijim se crvenim svetlom dodatno stimuliše regeneacija, a kod problematičnih i produktivnijih koža, plavim svetlom možemo delovati na smanjivanje broja Propionbacterium acnes, što pozitivno utiče na ublažavanje akni, produkciju sebuma i zamašćivanje kože i svih upalnih procesa. Najčešće na tretmanu koristimo i plavo i crveno svetlo!