GOLD SHINE

GOLD SHINE

Tretman lica Gold Shine je poslednji tretman aparaturnom tehnikom. Sam aparat poseduje četiri funkcije, kojima istovremenom utiče na kožu lica.
Ovaj tretman se preporučuje ljudima posle 30. godine, jer tada počinju da budu vidljivi prvi zraci starenja. Tretman je izuzetno prijatan i tokom tretmana se oseća blaga toplota.

 1. Radiotalasi
  Radiotalasi prodiru kroz epidermis i zagrevaju kolagene vlakna.Toplota radiotalasa stimuliše prirodan kolagen i elastin i podstiče njihovu regeneraciju.
 2. Hranjivost i penetracija
  Radiotalasi imaju mogućnost duboke penetracije koktela za lice. Odredjen koktel koji sadrži hranjive sastojke za kožu, preko pora penetriše se u dubinu kože, čim savršeno popunjava sitne bore, ublažava dublje bore i osvežava kožu.
 3. PDT LED svetlosna terapija
  Ovo je prvi aparat na svetu koji je upotrebio svih 7 boja vidljivog svetlosnog spektra u svrhu profesionalne terapije kože lica. Ima 7 programa za 7 indikacija, ali i mogućnost upotrebe svake boje pojedinačno.
  PDT LED svetlosna terapija je prava multivitaminska terapija za kožu. Svaka boja ima drugačiju talasnu dužinu, drugačiju dubinu prodiranja u kožu i drugačije terapeutsko dejstvo na ćelije kože.
  Svetlosni tretman je najnežniji, a istovremeno najdublji tretman kože, pošto deluje direktno na ćelije.  Pri tom, nema zagrevanja, jer se koristi hladna LED svetlost, nema nikakvog oštećenja kože, nikakvih štetnih dejstava, samo blagotvorno i odmah vidljivo dejstvo. Može se koristiti uz bilo koji tretman lica, jer znatno poboljšava efekte svih tretmana.
 4. Vibracija
  Stotine vibracija u sekundi ubrzavaju mikrocirkulaciju, poboljšavaju metabolizam i utiče na otklanjanje umora i opuštanje mišića lica
 • Podmlađivanje kože
 • Duboka hidratacija kože
 • Redukcija bora
 • Zatezanje kože i lifting
 • Ubrzavanje mikrocirkulacije

Tretman traje oko 40-60 minuta ili duže u zavisnosti od površine kože koja se tretira. Nema neželjenih efekata, ne zahteva mirovanje i oporavak tako da se slobodno odmah možete vratiti svojim dnevnim aktivnostima

Osobama sa malignim procesima u telu, bolestima vezivnog i mišićnog tkiva, prisustvom pejsmejkera ili metalnih implantata, bolestima zgrušavanja krvi, infekcija hepatitisom. Kod trudnoće i dojenja.